Betaalmogelijkheden - Portocheck.nl
 
 

Betaalmogelijkheden

 Klanten van ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers kunnen direct veilig betalen via hun eigen bankrekening. Dit is de makkelijkste en snelste manier om de betaling via internet te doen.

Klanten die beschikken over een Paypal rekening kunnen ook bij ons vertrouwd inloggen en afrekenen via Paypal. Betalen met Paypal is gratis, dus geen extra kosten.
Wie geen rekening bij Paypal heeft kan er direct gratis een openen. Meer informatie op Paypal.nl.
 

Heeft u een Visacard, Mastercard of American Express dan kunt u de bestelling hiermee betalen. Net als iDeal is dit een directe betaalmethode met snel resultaat.
 

U kunt het bedrag overmaken via uw eigen bank. Na ontvangst van de betaling gaan wij uw bestelling verzenden. Dit is niet de snelste manier van bestellen want de betaling kan er een aantal dagen over doen.
Het bedrag kunt u o.v.v. het ordernummer overmaken op NL79 KNAB 0254 9185 57 t.n.v. Portocheck.nl
 

Voor klanten in België en Duitsland die beschikken over Sofort Banking bieden we de mogelijkheid om snel en
veilig af te rekenen. Betalen met deze methode is snel, veilig en vertrouwd.
 

Bancontact/Mister Cash van Banksys is een populair betaalsysteem in België. De werking ervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland.
 

In bepaalde gevallen is voor de instellingen/bedrijven mogelijk om achteraf per factuur te betalen. Hiervoor kan een verzoek worden ingediend bij onze klantenservice.